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STR3 Protein (AA 1-465, full length) (His-SUMO Tag)

STRS3 Spezies: Saccharomyces cerevisiae Wirt: Escherichia coli (E. coli) Recombinant > 90 % SDS
Produktnummer ABIN5710952
  • Target
    STR3 (STRS3) (Sensitivity To Stroke QTL 3 (STRS3))
    Protein-Typ
    Recombinant
    Proteineigenschaft
    full length, AA 1-465
    Spezies
    Saccharomyces cerevisiae
    Quelle
    Escherichia coli (E. coli)
    Aufreinigungstag / Konjugat
    Dieses STR3 Protein ist gelabelt mit His-SUMO Tag.
    Applikation
    SDS-PAGE (SDS)
    Sequenz
    MPIKRLDTVV VNTGSQNDQH SASVPPVYLS TTFKVDLNNE DAQNYDYSRS GNPTRSVLQH QIGKLYRVPQ ENVLAVSSGM TALDVILRGL VLLNGTDNHT PTIIAGDDLY GGTQRLLNFF KQQSHAVSVH VDTSDFEKFK TVFQSLDKVD CVLLESPTNP LCKVVDIPRI LRFVKCISPD TTVVVDNTMM SGLNCNPLQL NPGCDVVYES ATKYLNGHHD LMGGVIISKT PEIASKLYFV INSTGAGLSP MDSWLLVRGL KTLGVRLYQQ QRNAMILAHW LENSCGFKPT RTNKATKTRF VGLRSNPDFK LHKSFNNGPG AVLSFETGSF EHSKRLVSSK KLSIWAVTVS FGCVNSLLSM PCKMSHASID PELRKERDFP EDLVRLCCGI ENIVDLKKDL LAAMVDADII EVRENGKYLF NKLNKNLAVN TTIDDLHKPL SIYEEFYNQD LIRKDSELNI KSSKL
    Aufreinigung
    SDS-PAGE
    Reinheit
    > 90 %
  • Applikationshinweise
    Optimal working dilution should be determined by the investigator.
    Beschränkungen
    Nur für Forschungszwecke einsetzbar
  • Format
    Liquid
    Konzentration
    0.1-2 mg/mL
    Buffer
    20 mM Tris-HCl based buffer, pH 8.0
    Lagerung
    -80 °C,4 °C,-20 °C
    Informationen zur Lagerung
    Store at -20°C, for extended storage, conserve at -20°C or -80°C. Repeated freezing and thawing is not recommended. Store working aliquots at 4°C for up to one week.
  • Target
    STR3 (STRS3) (Sensitivity To Stroke QTL 3 (STRS3))
    Andere Bezeichnung
    STR3
    Molekulargewicht
    67.8 kDa
    UniProt
    P53101
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